svētdiena, 2009. gada 29. marts

Sirreāla vieta

Patiešām, jo dienas, jo sirreālāk.
Uz rančo neaizbraucām, bet devāmies uz kādu kārtējo jaunā projekta prezentāciju, kurā pie bāra varēja lūgt visu, ko vien vēlas un cik vien vēlas. Tad ar Araseli un Lupitu (kura neesot nekāda radiniece, bet jau 25 gadus draudzene — restorāna īpašniece Masatlanasā) vakariņās. Lācītis neparādījās, bet uz mana datora klaviatūras parādījās viņa rakstīta vēstule, kurā viņš atzīstas Krišam bez maz vai mīlestībā un paskaidro, ka viņam nekas neesot jāpaskaidro. Savukārt Araseli biroja īpašniece teica, ka atceroties mani ar Krišu redzējusi polo spēlē (uz kuru es nebiju, jo biju Latvijā). Interesanti gan, ko viņa atceras?
Vakariņu dēļ ar Araseli atteicu ielūgumu uz pludmales ballīti, ar kuru Krista nosvin savu gadu, kas pavadīts Puertovajartā.
Tagad visi četri sēžam pie Youtube un rindas kārtībā izvēlamies dziesmas. Mikslis diezgan smieklīgs: vispirms izvēlos es, tad Araseli, tad Lupita, tad Krišs. Jautrība garantēta, nopietni!
Araseli savukārt gatavojas doties pasaules apceļošanā ar jahtu, viņu ielūdz kāds Abrahams no Tihuanas. Ja nebrauks ar jahtu, tad rīkos skaistumkonkursu, kurā viņš izvēlēsies dzīvesbiedreni, kurai atstāt savus miljonus.

Nav komentāru: