piektdiena, 2009. gada 27. marts

Lieldienas

Ticiet vai ne, visi riktējas Lieldienu svinībām. Mūsu mājas saimniece stāsta, ka tās ilgšot apmēram līdz 20. aprīlim. Tas nozīmē, ka darbā visi atgriezīsies ap kādu 22. aprīli.
Šodien iemetīsim somā klikatas, šortus un pelkostīmus, paņemsim fototehniku un laidīsim uz Puertovajartu. Ģimene jau gaida. 30. aprīlī būs fotosesijas sapulce, 1. aprīlī fotosesija tai amerikāņu modelei. Slazdu lapu tagad skatās visādas Amerikas adreses. Izskatās, ka interneta mārketingam tomēr kaut kāds spēks piemīt.

Kāzu sezona būšot aprīlī un maijā
Šodien nostaigāju apkārtnes kāzu salonus. Vienā mani glauni uzņēma, jo arī pats salons bija glauns. Otrajā neviena nebija, tikai apkopēja, kura ieteica ienākt vai nu vēlāk, vai nu citu dienu. Trešajā es neticēju savām acīm — topošo līgavu bija vairāk nekā kleitu. Pie durvīm pieraksts, līgavai piešķir savu pārdevēju, otrajā zālē, kurā aizliegts ieiet vīriešiem un bērniem, — milzīgas laikošanas kabīnes. Ģimenes stumdās un grūstās pa priekštelpu, mammas šturmē rindu pie laikošanas kabīnēm. Daļa apmeklētāju ģimeņu dzīvi sarunājas improvizētajā dārzā pie ieejas durvīm. Kādu brīdi pastāvēju kā sālsstabs, tad lēnām devos mājup.

Izsūtītie epasti darbu sakarā: 4
Ievietotie sludinājumi: 2
Saņemtās atbildes: 0

Nav komentāru: