otrdiena, 2009. gada 24. marts

Salīdzinoši rādītāji


Šodien valstī notika akcija pret dīzeļa cenām — Sokalo ieņēmuši autobusi. Ziņās redzami izmisuši cilvēki, kuri, par akciju neko nenojauzdami, iebraukuši centrā un tur arī palikuši. Protams, ka par taisnību ir jācīnās, kur tas redzēts, ka dīzelis maksātu 28 santīmus litrā?!?
Vakariņas paēdām pie mūsu kvartāla tako rateļiem. Divi milzu tako katram ar maltu gaļu, karbonādi, kaktusiem un mērcēm, limonāde maksā Ls 2,12.
Šodien biju uz tikšanos ar vienu no lielākajiem kāzu rīkotāju portāliem. Kāzu fotogrāfa reklāmas portfelis sākas no 15 ooo peso (Ls 600). Reklāma šajā portālā maksā 5000 peso (Ls 200) pusgadā.
Joprojām par naudu turpinot — 30 miljonu peso tiek solīts par informāciju, kas saistīta ar šiem sešiem vīriem, tas ir, ja vien pareizi nulles spēju saskaitīt, ap 1 200 000 latu par katru.
Vakardien savu modeles portfolio izsūtīju divām aģentūrām. Šodien savu fotogrāfes portfolio esmu izsūtījus divām filmu studijām. Nevienas atbildes.
Toties radi un draugi slavē. 21 cilvēks ir apskatījies manu Draugiem.lv profilu. Tā nav bijis nekad, pat manā dzimšanas dienā ne.

Nav komentāru: