svētdiena, 2009. gada 6. septembris

Baby shower


Facetas direktore Karmena ir stāvoklī, bērns gaidāms pēc mēneša. Es kā no plaukta nokritu, kad saņēmu viņas ielūgumu uz Baby Shower. Nezināju, ka apmēram mēnesi pirms dzemdībām topošā māmiņa rīko bērna sagaidīšanas svētkus, ļaujot ķiparu apdāvināt viņa pirmajam dzīves posmam.
Pievērsiet uzmanību ciparam ielūguma apakšējā labajā stūrī. Aizgājām uz norādīto lielveikalu Liverpool, nelielā datorā ar skārienjūtīgu ekrānu ievadot šo skaitli piekļuvām dāvanu galda sarakstam, kas tika izdrukāts uz tāda kā gara kases čeka. Mums atlika tikai izvēlēties cenu diapazonu un lūgt, lai pārdevēji parāda preces. Apmēram pēc piecām minūtēm izvēlētā dāvana bija iepakota, tai tika pielīmēta uzlīme ar mūsu vārdiem un mūsu pirkums reģistrēts dāvanu galdā.
Tad devāmies uz pasākumu, kurš norisinājās jaunatvērtajās aģentūras telpās, fotostudijai un modesskatēm paredzētajā zālē.
Man elpa aizrāvās no skata. Tagad, kad visur ir ielikti matēti stikli, pabeigti iekšdarbi, darbojas strūklakas, milzīgos podos aug eksotiski augi, man tik ļoti sagribējās šeit strādāt! Noe (Karmenas vīrs un Facetas komercdirektors) saskūpstoties slaucīja piedurknē sviedrus un putekļus. Tikai šorīt zālē ieklāta grīda un atvesti puķu podi.

Nav komentāru: