ceturtdiena, 2009. gada 2. aprīlis

Zelta dzīsla



Piecos no rīta modāmies, lai pussešos klumburētu, apkārušies kā Ziemassvētku eglītes, autopieturas virzienā. Krišs, iebraucot Nuevavajartā, šķārdās kā traks — viņu patiešām iespaido arhitektūra. Šitā būve esot radusies, kad Tadžmahals sagrēkojis ar Maskavas universitāti. Bet ko lai dara, mūsu klientiem patīk uzturēties viesnīcā ar piecām zvaigznēm, kurās "viss iekļauts".
Pludmalē "we did amazing stuff*", pēc tam pie baseina "real cute**" vaļi garlaikoti peldēja garām, bet pirmo reizi Meksikā un vispār, jāatzīst, mūžā redzēju delfīnus.
Tad pienāca ātrs gals fotosesijai, kura sākās tik daudzsološi, — mūs iztrieca apsardze, jo mums nav aproču un varam vēl apēst vai apskatīt ko tādu, kas nepienākas. Bet īsi pirms tam pie manis vēl paguva pienākt puisis, kurš gribēja visu to pašu, un manis nosauktā cena — USD 500 — viņu vispār neuztrauca.
Bet tas nekas.
Pirms šīs fotosesijas zināju skaidri: ja kāds interesēsies, tad darīšu vēl tā un daudz. Tagad sarēķināju, ka normālai dzīvei, uzturot vīru, man nākas strādāt 4 dienas mēnesī.
Diena bija laba, no bildēm nemaz nav kauns, turklāt tagad mums ir draugi Čikāgā un fotosomas priekškabatā pirmie mūžā skaidrā naudā nopelnītie amerikāņu dolāri, bet uz tiem jau visa pasaule turoties.
* mēs izdarījām lieliskas lietas
** patiešām jauki

Nav komentāru: