otrdiena, 2009. gada 21. aprīlis

Atgriešanās Vajartā

Vajarta mūs sagaidīja atplestām rokām — Karmena (modeļu aģentūras Facetas īpašniece) bija sarīkojusi tikšanos ar veikala Mexkode īpašniecēm — trīs māsām, kuras lielveikalā Liverpool ierīkojušas ārkārtīgi smalku sešu Meksikas dizaineru apģērbu veikalu. Kaut ko līdzīgu veikala "LAPA" konceptam Rīgā, tikai Vajartā un lielveikalā.
Sarunājām fotosesiju sešām stila fotogrāfijām, teju apstiprinājām modeli, piektdien tikšanās komplektu atlasei, nākamceturtdien fotosesija. Sapņu klients! Kaut Ilona (Pagrode) būtu šeit...
Atpakaļceļā sapratu, ka vakarnakt strīda laikā ar šoferi un dispečeri taksometrā esmu aizmirsusi ādas somu ar fotoaparāta lādētāju (!!!). Piestājām taksometru stāvvietā un jautājām pēc šefa. Pēc īsa samulsuma brīža tāds arī pieteicās. Tad nu noturēju runu par to, kādēļ tūristi nevēlas izmantot viņu pakalpojumus, jo visi baidās no cenām — šeit taksometros nav ne skaitītāju, ne cenu lapas. Cenu pasaka, skatoties acīs. Un tā var būt dažāda. Ap divdesmit taksometristu klausījās runu, kas solīja vairāk darba, ja tiks nodrošināts pakalpojuma caurspīdīgums. Daži smīnēja, daži kurnēja, šefs solījās ieteikumus ņemt vērā. Ceru, ka vismaz kāds no viņiem mazliet padomās, pirms atkal āzēs pasažierus.

Nav komentāru: