trešdiena, 2010. gada 31. marts

Kāzu biznesa lepnums un posts

Fotogrāfe Letīcija ir atgriezusies no Lasvegasas kāzu rīkotāju konferences vai kaut kā līdzvērtīga, ļoti iedvesmota. Atvedusi jaunu kameru. Kopš savas karjeras sākuma viņa ir radusi lidot pirmajā klasē un nēsāt tik lielus akmeņus savās rotās kā Odrijas dūrīte.

Dazzling details Kristīne nevar mani satikt ātrāk kā jūnija beigās, kad beidzas kāzu sezona Vajartā. Facebook redzu, ka viņa azartiski rīko un rotā kāzas pludmalē.

Kāzu rīkošana un apkalpošana ir biznesa sfēra par kuru vēl dažus mēnešus atpakaļ man ne prātā nenāca interesēties. Izskatās, ka šis ir vienkāršākais veids kā atrast darbu, daudz ienesīga darba. Un vēl interesantāk ir, ka pēc daudziem gadiem vienā biznesa sfērā iepazīstos ar ko jaunu un abstulbinošu. Ar prieku uzklausu kāzu rīkotāju atziņas un rādu darbus, apspriežu cenas un pārdošanas noteikumus. Esmu sarīkojusi gluži vai tiešā mārketinga kampaņu viesnīcu un neatkarīgajiem pasākumu rīkotājiem. Galvenā tās sastāvdaļa esam mēs abi, gaišā darbadienas laikā uzkrizdami kā sniegs uz galvas.

Pilsētā ir viena zvaigzne, viena nopietna konkurente - Paulina. Viņa ir iepazinusies un strādājusi ar pilnīgi visiem (!!!) mūsu apstaigātajiem pasākumu rīkotājiem. Paulinai tiek pārmesta steiga un laikus neiesniegti darbi. Manuprāt viņa ir talantīga un lieliski tiek galā ar dažādiem sarežģītiem uzdevumiem.

Ceram, ka mūsu rosīšanās mazliet papurinās tirgu. Mērķis ir vismaz divas kāzas mēnesī katram no mums sākot jau no oktobra. Šobrīd līgavas veic oktobra-janvāra rezervācijas. Ceru, ka patīkams negadījums mums atnesīs arī kādas kāzas vasarā, bet tas ir maz ticams, jo kāzu ir maz, bet strādātāju - daudz.

Nav komentāru: