otrdiena, 2010. gada 12. oktobris

Kāzu sezonas sākums

Pilsētā sākusies kāzu sezona. Pludmalē pievakarēs šur tur uguņo. Gvadalaharas kāzu rīkotāji apmeklē viesnīcas un apdara pirmskāzu darbus. Pilsētā redzami grimmēti pāri fotogrāfējoties pirms/pēckāzu fotosesijās. Manas līgavas cauru dienu raksta un noskaidro pēdējos jautājumus. Izsūtu apstiprinājumu epastus (vieta, laiki, cenas, maksājumi, failu iesniegšanas datumi, papildus pakalpojumi). Saņemu dīvainus jautājumus, kas liek aizdomāties par to, cik ļoti relatīvs jēdziens ir pašsaprotama lieta.

Šodien arī mēs  kāzu organizatores pieskarīti joņojām pa pludmali ar jauno pāri. Pēc tam vakariņojām - Kriša gatavots kuskuss ar kotletēm uz mūsu terases tika novērtēts kā eksotisks un ļoti gards.

Amerikas līgavu portālā esam esam pieminēti ar labu vārdu. Lielākais mūsu pluss līgavu skatījumā ir komunikācijas ātrums (viņi atbildēja uz epastu dienas laikā!) Mūsu studijas mājaslapu apmeklējums aug un aug. Šonedēļ teju katru dienu ir pa fotosesijai. Brīvajos brīžos neatlaidīgi strādājam pie sava vārda un atpazīstamības, rītdien atkal dosimies viesnīcu kāzu organizatoru apmeklējumos. Lūdzu turiet īkšķus par to, lai notiek FourSeasons plānotā tikšanās ar viņu kāzu organizatori. Viņa jau vairāk kā desmit gadus strādā ar diviem kāzu fotogrāfiem (tēvu un meitu) un atsakās ko šajā kārtībā mainīt. Bet parādīt un apskatīt bildes jau vienmēr var, vai ne?

1 komentārs:

Anonīms teica...

Es jau turu!!!!

Ingrīda