ceturtdiena, 2010. gada 28. oktobris

Šajā karstumā ir grūti saglabāt vēsu glavu

Par cik šujjmašīnām var nopirkt sievieti Latvijā? Meksikā par trim, no kurām sākumā iedod vienu un tad skatās kā būs. Pagaidām darījums nav noticis, ar interesi sekoju notikumu attīstībai, ik pa laikam vēloties kaut laikus būtu blociņā ierakstījusi visu darbojošo personu vārdus un to attiecības stāsta sākumā. Tagad notikumu virpulī ir ierauta bagātākā Vajartas ģimene, to konkurenti nekustamā īpašuma jomā un kādas prieka mājas saimniece. Fonā tiek rīkotas kāzas.
Pa vidu kā kaķis apkārt staigā modes skašu organizētājs ar zaļām kontaktlēcām, stāstīdams par savām īpašajām spējām paredzēt nākotni. Viņš redzot dzimstam bērniņu.
Mans topošais klients zog manas esošā klienta bildes un rada ērmīgas kolāžas kādā Windows programmā. Kad es saku, ka ar viņu nestrādāšu, viņš apraujas un gluži kā mammai lūdzas lai nedusmojos. Toties paģēr, ka reklāmas kapmaņas budžets gadam jāsastāda nepilnas diennakts laikā.

Pēdējās nedēļas laikā jau trešais jaunais pāris apindējas ar viss iekļauts viesnīcas ēdienu. Esmu pārliecināta, ka ēst pie jebkuras tantes uz ielas ir daudz drošāk kā viss iekļauts viesnīcā.

Mājās pārnācu pagalam izvesta no pacietības. Aizdevāmies uz okeānu, atpakaļceļā nopirkām visādus našķus, tai skaitā trīs dažādu veidu cepumus. Palīdzēja.

1 komentārs:

Anonīms teica...

ojēziņ! tur viss, pilnīgi viss notiek 'kā filmās'! nebeidzu smaidīt, priekā!