sestdiena, 2011. gada 26. marts

Loča māja

Izrādās, ir iespējams atrast īpaši piemērotu māju lielai latviešu ģimenei vienas dienas laikā. Ja nebūtu tik ļoti liela, arī es gribētu tādā dzīvot. Jūsu uzmanībai - loča māja mūsu ielā!
Stāsts - šī ir tikko uzcelta māja uz Montessori ielas. To ir uzbūvējis ostas locis, bet tad pārcelts uz Manzanillo. Šī māja celta pašam un meitai, Marijai Fernandai. Meitai ir 14 gadu, tātad viņa vēl pagaidām viena nevar tur dzīvot. Gribējis pārdot, nav izdevies, tagad grib izīrēt.

Mājā ir:
pirmajā stāvā - kamīnzāle bez kamīna, ēdamgals, virtuve, tualete, terase ap māju un autostāvvieta.

Otrajā stāvā - divas bērnu guļamistabas, aukles istaba, meistaru guļamistaba ar savu vannas istabu un vēl viena vannas istaba bērniem un auklei.

Trešajā stāvā - mednieku zāle, tai pieguloša tualete un mazgājamā telpa, milzu terase un maza terasīte
. Apkārt mango un mango.

Apskatiet Edvīna bildes ar maniem komentāriem!

6 komentāri:

Silva Vikmane teica...

Un vēl pie tā visa - īres maksa pieticīga, saimnieks nepiekasīgs.

Anonīms teica...

cik?

EvaSica teica...

Saimnieki atbild: Rigas 4 istabu dzivoklis centraa + elektriba + komunaalie + siltums = Puero Vallarta 3 vai 4 gulamistabu maaja + elektriba

Unknown teica...

jāņem! pārāk lieliska lai to nedarītu.

Edgars teica...

Nu jā, varbut laiks pieteikties. Esam jau līguma saskanošanas stadijā. Bērni sajūsmā, mēs arī.

Vai nav forša vieta ?

P.S.

Šodien runāju ar vienu izbijušu darba kolēģi ar ko laiku pa laikam satiekamies. Viņš vēl nezināja par mūsu plāniem, bet kad pateicu ka junija beigās braucam prom, viņš pēc nelielas pauzes uzprasija: "Vai tur tuvumā nav vēl kāda māja?"

palika tāda laba sajūta

EvaSica teica...

Cik forši, ka pieteicies! Jā, tuvākajās dienās ierodas locis, lai parakstītu līgumu. Tāds pacilājums. Ziņosim par rezultātiem.