trešdiena, 2010. gada 20. janvāris

Paceļamies

Pēc aiziešanas no aģentūras biju samulsusi. Tik samulsusi, ka nerakstījās.
Pirmkārt jutos tik laimīga. Otrkārt tik sabijusies. Pilnīgi nepamatotu cerību pārpilna, bet tukšu ledusskapi. Garas natis pie datora strādājot, līdz sarkanām acīm un cauram miegam.

Jau pāris nedēļas strādāju par paldies RedVallarta. Tas ir interneta žurnāls, kurš atspoguļo sabiedrības dzīvi Vajartā. Biju uz vienu modeļu aģentūras atklāšanu (morālas paģiras bija vienīgā alga), izstādes atklāšanu (mana kaimiņiene Cecīlija izstādīja gleznas, tādēļ atnesa tortīti), Poļinas dzimšanas dienu (alus un daudz modes sapņu), kluba atklāšanu.

Šodien fotogrāfēju pilsētas mēru, pēc tam sarunāju savu personālizstādi jūlijā Jūrniecības muzejā - tās ir svaigas telpas promenādē, tieši pretī mērijai un baznīcai. Pieņēmu pasūtījumu no svaigi atklātā kluba, tad fotogrāfēju viesnīcas Marriott direktoru, bet vakarā vienojos par sadarbību ar vissmalkāko kāzu foto aģentūru pilsētā. Tāda diena.

No fotosesijas pāris pludmales tālāk atgriezies Kristofers. Tas ir manas jaunās modeļu aģentūras pirmais darījums. Aģentūra gan autiņos, bet šodien saņēmu jau otro pasūtījumu. Tam visam vēl pa vidu žurnāla nodošana, bet rītdien jāmostas jo agri, jādodas uz Gvadalaharu - tekstilizstādi. ¡Aquí vamos!

Nav komentāru: