sestdiena, 2009. gada 12. decembris

Pa vidu sprādzieniem

Esmu pamodusies naktī un nespēju sevi pierunāt doties gulēt. Pēc vakardienas mierīgās un konstruktīvās pašu fotosesijas būs jāpiedzīvo rītdienas Facetu kurpju kataloga fotosesija. Karmena jau piezvanīja un noprasīja, vai viss kārtībā, baterijas pielādētas un zibspuldzes sakrautas čupā. Kautri iebildu, ka nav gan, jo zibspuldzes nelietošu, viņa jau atkal uztraucās.
Visu nakti manā prātā konstruējās aizvien neticamāki iespējamie kurpju fotosesijas sižeti - ne tieši ko bildēšu, bet kā pārliecināšu komandu klausīt, Karmenai uzticēties un vēl pati nesajukšu prātā. Pēc fotosesijas esmu apņēmusies ar viņu aprunāties par savām un viņas interesēm, man šķiet, ar līdzsvaru nav lāgā un jau sen.
Bet mums patiešām ir ļoti laba komanda, par to pārliecinājos vakar. Tikām tricināti dažādos veidos - bija zemestrīce, pēkšņi netikām pie naudas, aizmirsu fotosesijas plānu apmēram stundas attālumā no fotosesijas vietas, Krišam mēlē iekoda spindzele, policistam devām kukuli tāpēc, ka viņš tā gribēja, bet mums nebija spēka pretoties. Naktī, uz terases ēdot ceptas olas ar kesadijām un uzdzerot laimūdeni ar ledu, pie galda valdīja patīkama gaisotne un gaumīgi joki.
Starp citu, ir Gvadalupes diena - visu nakti šauj raķetes, skan zvani, ielās gājieni.

Nav komentāru: