ceturtdiena, 2012. gada 13. decembris

Ielūgums

Mūsu māja, foto Edīte Šice
Lai arī zinu, ka daudzi no jums nevarēs ierasties, tomēr atļaujos jūs ielūgt uz Pasaules Gala sagaidīšanu/ Toma vārda dienu/ Jaunās mājas iesvētībām/ Posadu Coapinolē.

Izrādās, ka mūsu draugu un paziņu vidū mūsu māju dēvē par casona, castillo, mansion. Esmu nolēmusi nevienam nelikt vilties.

Tātad, piektdien plānoju visus sagaidīt ap saulrietu, tad vedināt cauri mājai uz trešā stāva terasi, kur būs dīvāni, spēlēs arfists tradicionālu Verakruzas mūziku. (Jāpadomā par apgaismojumu, esošais ir ļoti košs). Domāju pasniegt cantaritos - dzērienu, kas var būt gan alkoholisks, gan bezalkoholisks. To pasniedz neglazētās keramikas krūzītēs, tā sastāvā ir Sprite, visādi citrusaugļi, mazliet čili, mazliet ledus un arī kanēlis.

Kamēr viesi klausīsies arfu, pulcēsies (es domāju, ka visi būs ļoti vēlu un visvēlāk ieradīsies Aracelli), dārzā uzstādīsies banda, tiks klāti galdi (jāizīrē krēsli). Ap astoņiem no terases kāpsim lejā, iedegsim dārzā gaismas un ēdīsim:
  • rosolu
  • šašliku
  • krāsnī ceptus kartupelīšus
  • salsas
 Saldajā
  • piparkūkas (šodien sagatavojām mīklu)
  • dateles 
  • šokolānes fondantus (vajag arī šokolādes strūklaku vai nē?)
Nu, apmēram tā. Vēl jāpiestrādā pie rotājumiem. Šodien pievedu pilnu māju ar Ziemassvētku zvaigznēm (nu, tām puķēm ar sarkanajām lapām).
Gribētos karodziņus pāri ielai, karodziņus uz terases, daudz lapiņu virtenes.


4 komentāri:

Silva Vikmane teica...

Vai! Sirsnīgs paldies par ielūgumu! Es noteikti ierastos, bet diemžēl pasaules gala diena mums aizņemta - Emīlijai dārziņā jāuzstājas. Būšot kaķis-rokdarbnieks. Gan kādu citu reizi. Domā, ka šis ir pēdējais pasaules gals?

Unknown teica...

ja uz pasaules galu būtu tikpat tukšas lidmašīnas kā uz cūku gripu, es noteikti ierastos! bet tā nav, jo pasaules gals laikam neskaitās lipīgs.

Māris teica...

Tā biļetes uz lidmašīnu ir , rezervējam autobusu jo mūs būs 35 cilvēki, tik vēl tā adrese biki nav skaidra.....gaidiet ciemos!!!! bet laikam tik pie nākošā pasaules gala :D

Unknown teica...

Paldies par ielūgumu !
Es pasaules galu sagaidīšu Tallinā ar saviem draugiem pie reizes svinot arī tradicionālos Ziemas Saulgriežus.
Mūsu ēdienkarte : Sautēta pīle ar dārzeņiem un žāvētām plūmēm.
Sutināti kāposti, cūku pupas ar žāvētu cūkas stilbiņu, krāsnī cepti kartupeļi un rāceņi.
Esat mīļi aicināti pievienoties :)
Aizdegsim sveces, zīlēsim, spēlēsim kokles un dziedāsim :D