piektdiena, 2011. gada 23. septembris

Darbs, pakalpošana, nē neteikšana un klientu iepriecināšana=premium tirgus


Lēnām tuvojas tūrisma sezona, tā sāksies pirmajās oktobra dienās un ilgs līdz maija beigām. Paldies, mums viss ir kārtībā - sarezervēti datumi, Pierre nodarbojas ar detaļu un vēlmju izdibināšanu. Mēs gatavojamies fotogrāfēt daudz un skaisti, bet mūsu darbs prasa arī citas prasmes, pirmkārt un galvenokārt pakalpot.

Pavisam mazas palīdzības, kuras tiek sniegtas tādēļ vien, ka esat mūsu klients - mēs sakārtojam tērpu, noņemam birkas, pasniedzam kādu nepieciešamu lietu, mazliet pasteidzinām vai nomierinām, patulkojam un nokārtojam. Mums dažkārt ir našķi ar ko pacienāt badīgākos un ūdens ko padzerties.

Mūsu klientiem vienmēr jāsaņem vairāk kā viņi ir cerējuši. Šajā sezonā līgavām pasniegsim dāvaniņas (šobrīd meklējam), TTD (trash the dress) fotosesijas pārvēršas bezmaksas tūrēs pa skaistākajām vietām, atdodot bildes, pasniedzam tradicionālu papīra ziedu un izmaksājam kafejnīcu.

Pierre ir iemācījies un man iemācījis nekad klientam neteikt nē. Mēs darām visu, lai līdz tam nenonāktu. Ja mēs kavējamies, mēs brīdinām, un vienmēr atvainojamies, pat tad, ja klientam nav taisnības un sarunāts bija savādāk. Mūsu darbību vada pārskatāmi un skaisti noformēti līgumi. Mēs atbildam zibenīgi, un ierodamies ātrāk kā nepieciešams, bet strādājam mazliet izlgāk kā norunāts.

Mēs nekad nebeidzam domāt par to kā iepriecināt mūsu klientus. Tāpat, arī savam priekam. Skaistām bildēm ir jābūt pašsaprotamai parādībai, bet mērķim ir jābūt ne tikai profesionālam, bet arī cilvēciskam gandarījumam. To man ir iemācījusi Meksika.

Un visa šī rezultātā mēs šajā sezonā esam iegājuši premium tirgū, bet darbu nav kļuvis mazāk.

P.s. Nu, protams palīdz pirmās publikācijas - divas bestdestinationwedding.com un viena stylemepretty.com/.

3 komentāri:

Anonīms teica...

Bildes otraja linkaa vienkarsi burvigas :) Nez vai tik eleganti un vienkarsi vienlaikus ir iespejams appreceties Turcijaa? Un kaa ar tam smiltim, neiet loti pa gaisu (vienigais bieds bez peksna lietus, kas man stastits par pludmales kaazaam)?

Anonīms teica...

p.s. Mans pirmais jautajums bija retorisks :) Lielaa diena vel prieksa un lenam saku domat, ko veelos.. un kas ir iespejams realitaatee.

EvaSica teica...

Smiltis pa gaisu neiet, pēkšņs piedzīvots vienreiz, bet par to brīdināja jau stundu iepriekš. Es domāju, viss ir iespējams. Un precēties pludmalē ir skaisti!

Ja Turcijā šādas kāzas nav pieejamas, tad tas ir ļoti ienesīga biznesa sākums - dāmas, kas šeit organizē, dekorē un fotogrāfē kāzas, pelna reti labi!