piektdiena, 2011. gada 24. jūnijs

Pašpietiekamā pasaule, zanķītis, mana ieeja Mehiko. Isabel, es Tevi mīlu!

Man šķiet, tas bija Normunds, kurš pirmais viesnīcu Isabel nosauca par zanķīti, bet varbūt Normunds tikai ieviesa hoteļu kategoriju - zanķīši. Katrā ziņā uz šo zanķīti ieaicināju un tajā nakti pavadījām ar Krišu, Normundu un Māri, Aiju un Pēteri, mammu un Viktoru, Ilonu un Līgu, kā arī ar Gunu, Valentīnu un Odriju. Dažkārt man šķita, ka Isabel ir taisni vai apkaunojoša savā zanķīgumā un viesus tur nevar lūgt, bet kopumā es te jūtos kā mājās un domāju, ka labāku ieeju Mehiko nemaz nevar vēlēties. Isabel, es Tevi mīlu!

Turklāt, ne es vien. La Tampestad (kultūras un mākslas žurnāls) savā grāmatu apskatā izcēlis romānu Hotel DF,  kura darbība - sekss un vardarbība, mākslīgās paradīzes meklējumus Guillermo Fadanelli izvērtis šajā pašā viesnīcā - hotel Isabel. Es ceru, ka Isabelu slava nemainīs un tā paliks tikpat putekļaina, ar lēnāko liftu un košākajām sienām pilsētā.

5 komentāri:

Līga teica...

VISlabākā ieeja, viennozīmīgi!!! :)) Un tur tiešām bija arī lifts?

EvaSica teica...
Šo komentāru ir noņēmis autors.
EvaSica teica...

Jā, bija gan, bet mēs staigājām kājām, jo liftu bija pārāk ilgi jāgaida, turklāt pēc gliemežlēnās durvju atvēršanās tās tikpat lēni aivērās un lifts nekustēja ne no vietas vismaz minūti. Tad lēnām un drebelīgi, mīkstu skaņu pavadīts tas karpījās pa lifta šahtu. Dažkārt atzīstos to lietojusi, zelta laikos (kādus astoņus gadus atpakaļ) bija pat lifta zēns!

Aija teica...

Tiku izmantojusi šo liftu. Lai kāds arī nebūtu, šis pakalpojuma veids tomēr pagarina kādu staru hoteļa zvaigznēm. Cik viņu ir Isabel? Bez tam - Isabel un tās lifts pārliecinoši dara zināmu - tev vispār nebūs steigties Meksikā!

EvaSica teica...

Mājaslapā zvaigžņu skaitu neatradu. Tas varētu būt konkurss - uzmini Isabel zvaigžņu skaitu! Uzvarētājam - brauciens Isabel liftā.