sestdiena, 2011. gada 9. aprīlis

Kāzas

Manā kāzu fotogrāfa dzīvē ir divi priecīgi brīži - kad kādas kāzas tiek apstiprinātas un kad kādas kāzas tiek atdotas pasūtītājam. Šajā dzīvē ir arī divi nervozi brīži - rīts pirms kāzām un diena pēc tam, kad iesniegtas bildes.
Piemēram, šorīt stāsta kāzu rīkotāja, ka novembrī ir klients ar 500 galvu pasākumu. Priecājos. Diez kā jutīšos attiecīgā pasākuma rītā. Un, nedod dievs, ka klientam kas nepatiks, par to zinās vēl vismaz 500 cilvēki.
Nu jau kādu laiku Meksikā paļaujos tikai uz kāzu ienākumiem - tas ir datums, kas laikus tiek plānots, reti tiek mainīts. Pārējie pasākumi kā reklāmas vai privātas fotosesijas parasti tiek atliktas vai nenotiek vispār. Par tām reti samaksā pilnībā un tie ir projekti nenoteiksmes izteiksmē no viena līdz otram galam.
Šobrīd beidzam iepriekšējo un rezervējam nākamo kāzu sezonu (tas uzticēts tikai un vienīgi Pierre). Tālākās rezervētās kāzas ir nākamā gada marta vidus, gada beigās ir palikušas tikai dažas brīvas sestdienas.
Ar jūsu atļauju pievienoju pēdējās izteiksmīgākās kāzas.

Rea un Maikls


Britanija un Kails
Viņu kāzas rīkoja slavenākā Vajartas kāzu dekorētāju brigāde Dazzling Details.

5 komentāri:

Janis teica...

Smuki. Atgriežoties LV (ja kādreiz) Tu varētu piedāvāt organizēt kāzas "meksikāņu stilā". Pieredzes Tev pietiek :)

EvaSica teica...

Bet vēl labāk būtu rīkot kāzas latviešiem tepat! Te pietiek ne tikai pieredzes, bet arī materiāla! Eh, nagi niez.

Unknown teica...

Otrā sesija īpaši feina! Man patīk tā vienkāršība, dabiskums un neviltotais prieks, kas tur strāvo! Ir labi izdevies uztvert un parādīt tās dienas noskaņu.

Kāzu foto Preimanis teica...

Lieliskas un iedvesmojošas bildes! Eva, sekoju tavām un brāļa trimdas gaitām caur RSS.

EvaSica teica...

Paldies!