sestdiena, 2010. gada 18. septembris

Teniss

Sakarā ar pieaugošajiem sirdsapziņas pārmetumiem stūķējot mutē tako, un Ernesta Gulbja teju nepieklājīgo izskatīgumu, pirmo reizi mūžā paļāvos aiz loga tīrītāja aizspraustai reklāmai un devos sarunāt sev tenisa nodarbības.

Pēdējo reizi mēģinājām ar sportu nodarboties kopā ar Ievu, bet ūdensaerobikā gandrīz aiz smiekliem noslīkām. Tad bija mēģinājums peldēt, bet interesantāk izrādījās pirtī noklausīties svešinieku sarunas. Sabojājām muguras svaru zālēs, tam sekoja pikants muguras ārsta apmeklējums. Tie ir visi manas sporta karjeras lielākie sasniegumi.

Pirmdien 11.00 no rīta došos aiz savas mājas uz tenisa kortiem, kur man kāda argentīniete mācīs pareizi raketi turēt un pa bumbiņu sist. Ja izdosies pierunāt līdzi arī Krišu, sanāks vesela komanda.

3 komentāri:

Unknown teica...

nu ņemot vērā jūsu apgriezienus, un ja tev iepatiksies šis sportaveids, nebrīnīšos ja drīz jums būs, mazākais - savi tenisa korti ar skolu ar labākajiem treneriem de europa, bet visdrīzāk tu izdomāsi kā apvienot tenisu ar fotogrāfiju. Man pat šķiet, ka drīz Vallartas 15gadniecēm būs tā laime fotografēties ar Gulbi.

Gunilla teica...

Eviņ, es kā sportiskākais ģimenes cilvēks un ar zināmu pieredzi saku,tā nebūt nav ar raketi "mušiņu" sišana Pāvilostas pagalmā.
Brīdinājums: auksti sviedri, reibonis, sevis maldināšana, ka 40 min laikā piecas reizes var atsist bumbiņu.

EvaSica teica...

Es biju domājusi vairāk, un Krišs arī ir pierunāts.