trešdiena, 2010. gada 16. jūnijs

Tveice un kaislības



Nu jau dažas dienas ir vasara. Guļot bez palaga šķiet, ka ventilators triec virsū karstu gaisu. Dienas vidū pie tirgus gandrīz nav cilvēku, bet tūliņ pēc pieciem visi parādās parkos un dārzos, ar čipsu pakām sēžot zālienos un staidzinot suņus.

Laika skaitīšanas šķirklis Vajartā būs 22-25. jūnijs, kad Roberts De Niro un Bredlijs Kupers šeit filmēs "The Dark fields" pēdējās ainas.
Arī mēs bijām uz kastingu, Krišs saņēma 400. numuru. Pēc dienas Poļina tika ieaicināta uz videokastingu, Toms pēc vairākām dienām arī. Poļina noslēpumaini miedz ar acīm un man sola, ka gan atradīs veidu kā iepazīties ar Kuperu. Pēc mirkļa viņa pielaiko pienbaltu kleitu ar šlepi, kura piestāvot vienkāršai civilas laulības ceremonijai. Es pazīstu puisi, kurš ir aizsapņojies vēl tālāk. Viņš esot ļoti līdzīgs savam vectēvam, reiz populāram lielceļa laupītājam. Cik es saprotu, "The Dark fields" kastinga organizētāji par to jau ir informēti, bet tas vēl nav viss. Kāds pazīstams režisors viņu iepazīstināšot ar Miramax prezidentu, ja nu gadījumā Holivudu interesētu šis stāsts un uzskatamā līdzība.
Nu, pagaidām mūsu ģimenē ir tikai viena cerība, viena zvaigzne. Mēs par tevi, Tom!

p.s. Joprojām nelīst.
p.p.s. Mans brālis arī par šo te ir uzrakstījis.

2 komentāri:

GraficWorld teica...
Šo komentāru ir noņēmis emuāra administrators.
Gunilla teica...

Nūū, vecīt!

Tava māsa Ziemeļos.