trešdiena, 2010. gada 30. jūnijs

Lido, ka čab vien

Nupat nopirku modelei biļetes Rīga-Vallarta. Ir atziņa.

Visdārgākais un neērtākais jautājums ir jebkādā veidā tikt ārā no Latvijas, pēc tam pārlidot pāri Antlantijai ir viens pīpis - tur naudu neprasa, ēst dod un vēl koferis cenā.
Air Baltic ēdienkartē ieraudzīju ēdienu "Rīsi ar tīģergarneli", šis nosaukums manuprāt raksturo korporācijas attieksmi vispār - ekonomiskās klases biļetes ir neatrodamas, par koferi ir jāmaksā, par reģistrāciju lidostā ir jāmaksā, bet, kad tas izdarīts internetā, stjuarte ar uzmestu lūpu paziņo, ka, ja galamērķis ir eksotiska valsts, pašam nevajag reģistrēties, tas vien sarežģot situāciju.

Velns parāvis, kas ir eksotiska valsts? Meksika? Man tā nemaz tik eksotiska nešķiet, turklāt Vajartas lidostā ir lielāka aviokompāniju izvēle kā Rīgā.

Pasūdzējos, un vieglāk palika.

6 komentāri:

Unknown teica...

Internetā tu nevari iečekoties visam ceļojumam kopā, tikai atsevišķiem posmiem (ja lido ar dažādām aviokompānijām). Tāpēc sanāk, ka tev jāiet pakaļ somām un jāčekojas atkal - tie ir tie sarežģījumi. Tev nevis aviokompānijai :)

EvaSica teica...

Nop, ne tas gadījums. Iečekojos pati, internetā un pa daļām, somas aizsūtīju līdz Meksikai. Bet Meksika prasa pases numuru, tādēļ stjuartei tas jāievada ar roku. Nu, un tad lūpiņa paceļas, jo rinda stāv uz lidmašīnu un gaida, kamēr tiek ievadīts mans pases numurs.

Unknown teica...

Ā, nu skaidrs. Iespējams, meitene ir no tiem cilvēkiem, kas sacepās, ja jāizdara kas neierastāks.

Indra teica...

aber piekrītu. LV ir kā bermudas trīstūris... ārā tikt traki dārgi un naudu nopelnīt arī nevar.. vot gribēju aizbraukt pie baibiņas ur portugāli..beigu beigās traki dārgi sanāk.. tad jau bišku pietaupīt un laist uz mexiku.. :)

EvaSica teica...

Daļa par Meksiku man ļoti patīk! Jē, jē! Jetairfly, ja?

Unknown teica...

pilnīgi piekrītu par to Bermudas trīsstūri, no kura bija grūti tikt ārā. neloģiski, bet fakts: man ceļojums no Rīgas līdz Londonai ar lidmašīnu sanāca tikpat dārgs, kā pēc tam no Londonas līdz Madeirai (pāri visam Eiropas kontinentam un vēl pāri Atlantijas okeānam gandrīz līdz Āfrikai).