svētdiena, 2012. gada 23. septembris

Sibris, peļķe un alus spļaušanas sacensības

Vakardien biju īsās kāzas vienā no vissmalkākajām viesnīcām. Tieši blakus Four Seasons, tā pati cenu kategorija, bet vienkāršāka publika.

Sargs mani raida tālāk, paziņojot, ka nebūšot tieši viesnīcā, bet sibrisā. - Vai es zinu, kur ir sibris? - Nē. - Pabrauciet uz priekšu, tad nogriezieties celiņā, kur norāde sibris. Braucu pa celiņu un prātoju kā sibris varētu izskatīties, līdz iebruacu Sea Breeze  pludmales klubā. Tas pats jau vien būs. Kristofers reiz noskaidroja, kas ir jetskis. Jetskis ir Jet Ski, nu protams! Meksikāņi kā raksta tā arī izrunā.

Vakara gaitā pamanīju, ka viesiem mugurā ir apmēram tie Costco pludmales krekli, kuri savā šarmā aizkustinājuši pat Krišu; viņš draud tādu iegādāties. Dāmām pārsvarā bija līdzīga auduma puķainas kleitas, kas nemaz tik ļoti nenomaskē kuplumus. Aiz muguras dzirdēju, ka vakar gājis jautri, esot sarīkojuši alus spļaušanas sacensības.

Lietusgāzes laikā savu fotosomu atradu pludojošā salonā peļķes vidū. To uz grīdas bija nolicis centīgs ābolītis, kurš bija norīkots zem lielākā cauruma turēt plastmasas miskasti, kura strauji pildījās un bija bieži jāizlej. Tieši esot uzsākts jumta remonts, bet neesot pabeigts, viņš man skaidroja. Reģipša griezti izskatījās, ka drīz sabruks, bet fototehnika izglābās tādēļ, ka nebiju noņēmusi no somām lietu gaidot uzvilktos plastmas maisus.

Nav komentāru: