pirmdiena, 2009. gada 7. septembris

Maijas pēdējā svētdiena Meksikā




Devāmies uz zoodārzu, kas ir īpašs, jo tajā Arnolds cīnījās ar marsieti filmā "Predators". Arī šeit tāpat kā visur Meksikā darbojas propinu (dzeramnaudu) sistēma - pie ieejas Maija nopirka tūtu ar dažādiem gardumiem zvēriņiem, un dzīvnieki uzvedās smalkāk par smalku, lai viņas uzmanību pievērstu sev.
Kad vakarā atgriezāmies Puertovajartā, pie pilsētas katedrāles pamanījām iekaisušu pūli, kuri vicināja karogus un plakātus, un to darīja ar tāaadu troksni! Spēlēja mariači orķerstris. Nolikām mašīnu (apmēram divpadsmit kvartālus tālāk, protams) un gajām skatīties. Laukumā pie baznīcas tika ievēlēta Puertovajartas skaistuma karaliene.
Tagad es zinu, kas jādara puisim, lai iepatiktos vidējai Puertovajartas skaistulei: jāapģērbjas rozā vai zilā tērpā (teju visu meiteņu mīļākā krāsa), jāņem rokās sarkana roze (meiteņu mīļākais zieds), jāsasmaržojas ar Hugo Boss vai Versačes smaržām (arī mīļākās, bet netika norādīts, vīriešu vai sieviešu līnija) un smalkā sarunā jāatsaucas uz Miķeli Hidalgo (mīļākais revolūcijas ideāls).
Attēlos: Krišs iejūtas Arnolda vietās.
Žirafe mūs aizturēja visilgāk. Viņai ir tik gara un smaila mēle!
Maijas pēdējais saulriets Meksikā.
Skaistuma konkursa kaislības.

Nav komentāru: