ceturtdiena, 2009. gada 20. augusts

Pilnīga laime un neglīts vīrs

Šodien bija laimīga diena. Visu dienu pavadīju ar ceptuvi Los Chatos fotogrāfējot toršu sērijas resturānā Le Cliffe, kurš ir pasaulslavena kāzu vieta un atrodas klints galā iepretim Bokadetomatlan. Tajā pirms nu jau astoņiem gadiem savā pirmajā Meksikas braucienā apstājāmies uz dažām dienām Trakā Augustīna mājā. Los Chatos pavāre atgādina triku meistaru. Viņa gluži no zemes uzbur galdu, uz kuras rindojas tortes, kūciņas, šokolādes strūklakas un citi gardumi. Trīs gadus stažējusies Barselonā, viņa strādā tik profesionāli, ka ne acis nevar atraut no viņas kustībām. Un visas kūkas ir tik fotogēniskas! Turklāt viņa atļāva man našķoties ar augļiem pie baltās šokolādes strūklakas.
Vakarā pārācu mājās un mēs devāmies uz Aramaras (mūsu rajona) centru, apēdām katrs pa kukurūzas vālītei un milzu taco. Atpakaļceļā nopirkām katrs pa jaunam ļoti kvalitatīvas gumijas klikatu pārim. Krišam melnas, bet man - baltas. Apavi ziemai nu ir pagādāti.
Kriša apdegumi joprojām ir ļoti neglīti. Tik neglīti, ka sāku apsvērt, ka jāmeklē jauns vīrs vai steigšus jāārstē vecais. Aptiekāres arī spriež, ka tās ir medūzas. Nopirkām jaunu smēri. Mazākie sarkanumi nogāja, atstājot lielākos tumši sarkanus. Tagad tie labāk izceļas. Visi saka, ka apmēram pēc piecām dienām vajadzētu pāriet.

Nav komentāru: