otrdiena, 2012. gada 6. novembris

Dzīve pa māju

Mēs dzīvojam Coapinole, tas ir kalnā aiz Pitillal.

Jums jāizbrauc cauri ņudzošajam Pitillal centram, kur komplekts - soma ar iešļūcenēm maksā Ls 8, pie sarkanās gaismas pārdod sagrieztas cukurniedres un visapkārt kūp svaigi cepti tako. Jūs noteikti zināt, pa kreisi ir tāds milzu kalns kurā visiem nav dūšas braukt, tūliņ aiz "Laimīgā cāļa". Tad nu brauciet kalnā (ja ar autobusu, tad ņemiet zilo ar galapunktu Demonio), pēc tam seko otrs kalns, kas pēc pirmā liksies teju lēzens. Pa labi pārdos svaigi spiestas sulas (kopš mūsu ierašanās arī mandarīnu), bet kreisajā pusē - brīnišķīgus birrijas tako. Pa labi jūs redzēsiet dzeltenu māju ar diviem kupoliem - tā ir māja, kurā dzīvojam.

No ielas mūs šķir ar sauli un mēnesi rotāti kalti vārti, aiz tiem smaržo svaigi pļauta zāle. Šorīt ar Jolandu rosījāmies un priecājamies, ka par neskaitāmajiem istabas augiem rūpes ir uzņēmusies Kriša māmiņa. Vakarā ieradās Horhe, kas uzreiz iestādīja četras dažādu krāsu bugamvilijas un nopļāva zāli. Tagad smaržo vai viss kvartāls. Un skan arī. Kaut kur blakus kāds kaimiņš svin dzimšanas dienu, ir ielūgta banda.

Pēc pāris dienām ieradīsies Guna, un ar latvietes Vairas kāzām vienā no skaistākajām viesnīcām kādā vien būts sāksies šī gada Meksikas kāzu sezona.

1 komentārs:

Unknown teica...

Lieliski. Skaista māja un vēl īsto cilvēku rajonā. Priecājos par jums!