svētdiena, 2011. gada 6. novembris

Lielākās kāzas līdz šim

Viņš - pašvaldības jurists, viņa - arhitekte. Pārpratuma dēļ šajā laikā baznīcā bija nozīmētas divas kāzu ceremonijas. Divreiz vairāk viesu, divreiz vairāk fotogrāfu (videogrāfs tikai vēlāk noskaidroja, ka nofilmējis nepareizās kāzas), divreiz vairāk... mūziķu. Līgava kavējās 40min., bet viņas koris ieradās pēc stundas, kad svarīgākās vietas jau bija nospēlējuši uz otrām kāzām aicinātie vijolnieki. 
Pēc mises notika civilā laulību ceremonija jūras krastā (baznīcai nav tiesības slēgt laulības). Laulāja pilsētas mērs.
Tiek parakstīti dokumenti (katrs no jaunlaulātajiem parakstām apmēram septiņas reizes), turklāt parakstiem blakus arī tiek likti īkšķa nospiedumi.
Laulāja pilsētas mērs (pa labi). Viesi bija ieradušies zelta un smilšu krāsas tērpos, daži violetā un sarkanā.
Tik daudz grieztu ziedu es redzējusi nebiju (droši avoti vēsta, ka tām iztērēti Ls 4000). 

Vakariņas 500 viesiem tika servētas 12 minūtēs. Tās gatavoja viens no slavenākajiem Meksikas pavāriem. Mēs mielojāmies ar baltu zivi, kura bija noklāta ar plānām tikko apceptām kartupeļu zvīņām. Garšīgi. Pēc tam ilgi, ilgi uguņoja.
Apbrīnojami bija balles mūziķi no Guanahuato apmēram 20 cilvēku sastāvā. Sāka viņi ar Cosmos cienīgām a capella dziesmu versijām, beidza ar Gipsy Kings rēcieniem. Pa vidu viss ko vien varat iedomāties - saldās balsīs 70to un 80to gadu mūzika, mūsdienu ASV deju grupu repertuārs un arī dažas tautas dziesmas. No deviņiem līdz vieniem naktī ar pāris īsām pauzēm un nepārtrauktu 100% atdevi pasākumam. Iespaidīgi.

Bildes sagatavotas preses vajadzībām. 

2 komentāri:

Inga teica...

Skaisti! Mazliet kā no pasakām...:))

Anonīms teica...

Smukas, smukas bildes!