pirmdiena, 2010. gada 18. oktobris

Mehiko pašķiras

Kāzu izstādei bija nepieciešama tikai viena, nevis divas dienas kā iepriekš plānoju. Svētdien Līga aizgāja strādāt, mājās paliku viena. Dzīvoklis atrodas Condesa rajonā, kas ir viens no neapšaubāmi skaistākajiem Mehiko rajoniem. Mazliet, pavisam mazliet līdzīgs Barselonai - ielu kafejnīcas un mazi restorāni, dizaina veikali un velosipēdisti, milzumdaudz cilvēku ar suņiem, parki un strūklakas, viss zaļš un svētdienīgs.

Mēģinu izgudrot plānu kā pārdot Poļinas kolekciju. Vispirms - kā atrast veikalus? Mēģināju internetā, bez rezultātiem. Iet ar kājām un meklēt? Mehiko? Hahaha!

Bet Mehiko manā priekšā pašķīrās kā sapņu mežs. Iegāju pirmajā dizaina veikalā un ieraudzīju, ka Condesa, Polanco un centrā ir dizaina nedēļa. Ir izdotas kartes, katram rajonam sava. Peņēmu kartes, atzīmēju interesējošos dizaina veikalus un centrus, sāku iet. Vēl ne ar vienu veikalu gan runājusi neesmu, jo svētdienā teju visi bija slēgti. Šorīt saliku kolekcijas paraugus, katalogu un rajonu kartes Oahakas mākslinieku darinātā maisiņā. Esmu gatava doties.

Nav komentāru: