trešdiena, 2010. gada 5. maijs

Trīs dienas Meksikā




Mammas izglītojošā un izklaides programma - Ciemos pie ģimenes Meksikā sit augstu vilni. Te Toms nobildē kāzas, te atkal es, te atkal mēs abi, bet tad visi kopā iesēžamies mašīnā un uz trim dienām aizlaižam kalnos vulkānu skatīties.

Pa ceļam iebraucām apskatīties vietu Boca de Iguanas, kur pirms gadiem deviņiem tumsā pludmalē ar Arturu un Zani tītaru plosījām. Apstājamies pie tās pašas viesnīcas, viss tāds glīts un sakopts, pa labi krokodili... KROKODILI!!!, pludmale ar spēcīgām atstraumēm, viss krasts nosēts ar neveiksmīgiem peldētājiem veltītiem krustiņiem. Labi, ka mēs to visu neredzējām tonakt, kad četratā gluži vai aiztaustījāmies līdz pludmalei, kur meitenes plosīja gaļu no tītara kauliem kamēr puiši okeānā tapa gluži slapji un dažs labs krabju sakosts.

Kolimas vulkāna galā ir ledājs, tas ir diezgan darbīgs: reižu pa reizei izpūš dūmu mutulīti. Pilsētiņā tieši tam blakus svinēja Krusta dienu - visi skolasbērni pārģērbti par indiāņiem un dejo pie baznīcas. Mūsu zilā mašīna bija gana tīra un spīdīga, lai to apsēstu ķemmēties un posties kāras indiānietes.
Atpakaļceļā izgulējāmies šoferu viesnīcā, bet šodienu pavadījām fotosesiju vietas nolūkojot un sarunājot. Būs ļoti smuki.

Nav komentāru: