piektdiena, 2009. gada 31. jūlijs

Atgriežamies 4 Seasons jaunā statusā

Facetas mani nosūta fotogrāfēt par godu concierge zelta atslēgu iegūšanai rīkotu kokteiļu vakaru viesnīcā 4 Seasons. Concierge ir padomnieks, kurš viesnīcas viesim palīdz atrisināt visas situācijas un panākt, ka viņa iedomas un vēlēšanās uz līdzenas vietas piepildās. Zelta atslēgas uz atlokiem nozīmē, ka šis concierge ir izturējis visus pārbaudījumus, daudz mācījies un viņam var uzticēt jebkādu uzdevumu izpildi: noīrēt privātu lidmašīnu Dubajā, pajūgu Jūrmalā vai atrast sevišķi retu, izbāztu zivi, kuru pielikt savā restorānā pie sienas.
Saulriets Puntademitā ir kas neatkārtojams. Mazliet paskarbā okeāna piekraste ar klintīm un nelielām baltu smilšu klātām pludmalītēm, kurās izvietoti zviļņi virs kuriem vējā plīv balti baldahīni. Nelielas uzkodas un izmeklēts vīns. Kopš es stādos priekšā kā fotogrāfe no žurnāla Maxwell, baudu vispārēju cieņu un uzmanību.
Šajā vakarā es satieku arī Ēriku, vienu no slavenākajām Vajartas fotogrāfēm, kura kopā ar savu tēvu strādā 4 Seasons. Par manu ierašanos viņai nav iemesla priecāties, jo 4 Seasons ar modi saistīto materiālu veidošanu nu jau teju oficiāli uzticēts veidot man. Neskatoties uz to, nodibinām draudzīgas attiecības, viena otru fotogrāfējam, jauki iztērzējāmies.

Nav komentāru: